Societat

Normalitat a les platges del Vendrell després que ahir un tallahams mossegués una nena

Aquest matí s'ha hissat la bandera verda a les platges del Francàs i Madrigueres i la bandera és groga a Sant Salvador i Comarruga per mala mar

Les platges del Vendrell han obert amb normalitat aquest dissabte després que el matí del divendres un tallahams mossegués al peu una nena d'onze anys a la platja de Les Madrigueres, un fet que va obligar a restringir-ne el bany.

Aquest matí s'ha hissat la bandera verda a les platges del Francàs i Madrigueres i la bandera és groga a Sant Salvador i Comarruga per mala mar. Malgrat la bandera, fonts de la Creu Roja han explicat que diverses persones han telefonat a la Creu Roja "preocupades" per conèixer si hi ha algun perill, tot i que "no n'hi ha cap ni un", han explicat les mateixes fonts.

El divendres a un quart d'onze del matí un tallahams va mossegar una nena, que va ser atesa per un socorrista de la Creu Roja i se la va traslladar a l'Hospital del Vendrell, on va ser donada d'alta poques hores després. El Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) va aconsellar el tancament temporal de les platges fins a nou avís i l'Ajuntament del Vendrell va decidir hissar la bandera vermella.

Als primers moments es va apuntar que hi havia la possibilitat que es tractés d'un tauró. La confusió es va produïr perquè es va veure un tauró a la platja de la Pineda a Vila-seca. El seu estat agònic i la presència de banyistes va fer decidir els tènics de la Fundació CRAM que el millor era sacrificar-lo d'urgència. No obstant, tècnics del CRAM van observar bancs de tallahams i van concloure que aquest era el peix que havia mossegat a la nena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.