Societat

Un mort en un accident a Calonge i ja en són cinc aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

Trànsit

Un conductor ha mort en xocar amb el lateral d'un altre cotxe al pas de la carretera C-31 per Calonge (Baix Empordà). L'accident ha passat al quilòmetre 322 al voltant de tres quarts de quatre de la tarda.

Amb aquesta mort ja són cinc les persones que han perdut la vida aquest cap de setmana a les carreteres catalanes en poc més de 24 hores.

Un motorista i un conductor de ciclomotor
Poc abans de dos quarts de dotze d'aquest diumenge el conductor d'un ciclomotor ha mort en sortir de la carretera a la Riba (Alt Camp). L'accident ha passat al quilòmetre 3,5 de la carretera T-7044 I, com a conseqüència, ha mort Jean Luc Marc L, de 40 anys, nacionalitat francesa i veí de la Conca de Barberà.

El vespre d'aquest dissabte un motorista va morir en xocar contra un cotxe a Ripollet. L'accident va tenir lloc poc després de les nou del vespres al quilòmetre 3,8 de la carretera N-152 a l'alçada de la població del Vallès Occidental. El motorista mort és Enrique F. G. de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barberà del Vallès.

Dues joves perden la vida a les comarques centrals

El matí d'aquest diumenge una jove de 28 anys ha mort en una col·lisió frontal entre dos cotxes a Castellgalí (Bages). El sinistre s'ha produït al voltant de dos quarts de vuit d'aquest matí al quilòmetre 22 de la carretera C-55 i, com a conseqüència, ha mort la conductora i única ocupant d'un dels vehicles, una dona de nacionalitat espanyola.

A la mateixa carretera i en un accident amb característiques molt similars una noia de 27 anys va morir aquest dissabte. Concretament, al quilòmetre 26,9. La víctima és Elisabeth A.C., veïna de Sant Hilari de Sacalm (La Selva) i de nacionalitat espanyola. L'accident es va produir poc abans de tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 26,9 de la carretera C-55.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.