Societat

Desallotgen l'edifici de la Comissió Europea a Brussel·les per un incendi

No hi ha hagut ferits a causa del foc, que no se sap on s'ha originat

L'incendi en una de les plantes superiors de la seu de la Comissió Europea a Brussel·les ha obligat aquest dilluns al migdia a desallotjar l'edifici Berlaymont. Es tracta de la seu principal de la Comissió Europea i consta de 13 plantes. No s'han registrat ferits a causa del foc.

Segons ha explicat un portaveu, hi ha hagut una "alarma d'incendi" a l'edifici i "per això ha estat evacuat". "Ara els bombers estan revisant l'edifici de dalt a baix" i "encara no se sap on s'ha originat el foc".

"L'evacuació ha estat ràpida i s'ha fet de manera tranquil·la", ha afegit el portaveu de la Comissió, que ha precisat que en el moment en què ha saltat l'alarma el president de la institució europea, Jose Manuel Durao Barroso, es trobava a l'interior de l'edifici, que ha abandonat "juntament amb la resta del personal".

El portaveu comunitari no ha volgut precisar quantes persones es trobaven a l'interior de la seu de la Comissió en el moment del sinistre. Pel que sembla, també estaven dins el comissari d'Assumptes Econòmics, Joaquín Almunia, i la comissària de Competència, Neelie Kroes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.