Societat

Entre 4.000 i 5.000 culers celebren la victòria a Canaletes

La celebració, de signe festiu, omple el tram final de la Rambla, el carrer Pelai i la plaça de Catalunya

Entre 4.000 i 5.000 aficionats del FC Barcelona es van donar cita a la font de Canaletes per celebrar el triomf del seu equip en el clàssic davant el Reial Madrid (0-2), segons ha informat la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

La celebració, que no ha registrat incidents, va començar instants després del final del partit disputat al Santiago Bernabéu i s'ha allargat fins a la matinada.

Amb crits de "campions, campions" l'afició culer ha celebrat la victòria sobre el Reial Madrid, un triomf que acosta l'equip de Guardiola al títol de Lliga.

De fet, s'ha hagut de tallar la circulació fins al carrer de Pelai i s'han sentit els càntics de sempre, els que lloen el Barça i els que es recorden de l'etern rival.

L'expedició blaugrana ha arribat de matinada a l'aeroport del Prat amb la satisfacció de la feina ben feta. Per primera vegada, l'equip blaugrana ha guanyat dues temporades consecutives al Bernabéu.

No obstant, i malgrat els aficionats hagin celebrat aquesta victòria gairebé com un títol més, ni el tècnic ni els jugadors volen cantar victòria perquè encara queden set partits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona