Societat

Dues dones descobreixen al Facebook xinès que compartien marit

Les dues dones es van fer amigues a través de la xarxa perquè tenien en la llista de coneguts una persona en comú i en enviar-se fotos de les seves noces van descobrir que compartien una mica més que el vestit blanc de núvia

Dues dones xineses han descobert gràcies a una xarxa social xinesa similar a Facebook que tenien el mateix marit, un xinès amb passaport mexicà que ha estat detingut per bigàmia.

En concret, i segons ha informat el diari oficial China Daily, les dues dones es van fer amigues a través de la xarxa Kaixin (una de les moltes versions xineses del popular Facebook, censurat al país) perquè tenien en comú a la  llista de coneguts una persona. 

La sorpresa va ser quan, en enviar-se mútuament fotos de les seves noces, van descobrir que compartien una mica més que el vestit blanc de núvia.

El detingut, de cognom Chang, ha estat arrestat en la província oriental xinesa de Zhejiang després que les seves dues esposes descobrissin gairebé per casualitat que compartien marit.

Chang es va casar el 2005 amb una d'elles, de cognom Li, a la província de Zhejiang, i més tard va contraure matrimoni a Mèxic –país que visita amb freqüència a causa dels seus negocis– amb Wang, una dona de Pequín a la qual havia deixat embarassada.

Chang va mantenir els dos matrimonis utilitzant en cada lloc l'excusa que havia d'absentar-se durant llargues temporades per atendre els seus negocis.

Chang tenia dos passaports, un de xinès i l'altre mexicà (obtingut aquest últim el 2002), un cas molt rar a la Xina, on no es reconeix la doble nacionalitat amb cap país.

Pel que sembla, l'empresari va assolir aquest privilegi al·legant que el passaport mexicà li facilitaria els freqüents desplaçaments al país llatinoamericà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.