Societat

La Força Aèria Brasilera informa que ha trobat cadàvers del vol d'Air France

Els cossos recuperats són de dos homes i també s'han trobat efectes personals

La Força Aèria Brasilera (FAB) ha informat aquest dissabte que ha rescatat els primers cossos de les víctimes de l'accident de l'avió d'Air France al mig de l'Atlàntic el passat diumenge. El subcap de Comunicacions de la FAB, coronel Jorge Amaral ha declarat que "durant el matí d'avui, s'ha confirmat el rescat al mar d'algunes restes i cossos que pertanyien a l'Airbus" de l'aerolínia francesa, que va desaparèixer el passat diumenge després d'enlairar-se de Rio de Janeiro amb destí Paris amb 228 persones abord.

Els cadàvers recuperats són de dues persones de sexe masculí, i també s'ha recuperat una bossa de cuir i una motxilla de la marca Taurus, segons assegura el diari brasiler 'Folha'. "Confirmarem que s'han recuperat restes i cossos de l'avió d'Air France. No podem donar més informació sense confirmar la que tenim", ha declarat Amaral durant una roda de premsa convocada a la ciutat brasilera de Recife. Els cossos han estat recuperats a les 08.15 del matí --13.15, hora catalana-- i s'ha ordenat a experts en identificació que es preparin per examinar-los.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.