Societat

Hereu descarta la dimissió de Bragado i acusa l'oposició d'exagerar

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha manifestat aquest dimecres que el tinent d'alcalde d'urbanisme de Barcelona i president de BIMSA, Ramon García-Bragado, no dimitirà, i ha atribuït les peticions de dimissió de l'oposició d'una "exageració absoluta" que no li mereix "cap més comentari".

Tot i això, ha reconegut que l'informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, on s'acusa l'empresa municipal BIMSA de diverses irregularitats, s'ha d'analitzar "per corregir el que s'hagi de corregir" però "en absolut passa per les responsabilitats polítiques".

El president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, va demanar ahir la dimissió de Bragado com a responsable de les "il·legalitats, amiguisme, corrupteles i obstruccionisme dels socialistes en la gestió de les obres del Fòrum".

Per analitzar les observacions de la Sindicatura, el Consistori celebrarà demà al matí una Comissió de Presidència extraordinària a instàncies de CIU i PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.