Societat

Les obres de l'estació de ferrocarrils de Sarrià modifiquen el trànsit de la Via Augusta

La primera fase de les obres per ampliar i remodelar l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sarrià comporten des del passat 11 d'abril modificacions en el trànsit al tram de la Via Augusta, entre el carrer Hort de la Vila i Pau Alcover.

Durant dos mesos i mig s'ocuparan els dos carrils d'aparcament de la Via Augusta, un per cada sentit de circulació. Per facilitar el moviment dels vianants, s'habilitarà un pas d'1,5 metres d'amplada. Els vehicles continuaran disposant de tres carrils per sentit.

La remodelació, que va impulsar el Departament de Política Territorial i Obres Públiques el mes de febrer, consisteix en l'ampliació del vestíbul i el desplaçament de l'accés sud un carrer més avall.

El nou accés previst disposarà d'espai suficient per a encabir, en el futur, un nou ascensor que connectarà l'exterior amb el nivell de vestíbul i permetrà adaptar l'estació a persones amb mobilitat reduïda. Les obres compten amb una inversió d'1,1 milions d'euros i es preveu completar-les el proper estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.