Societat

52 víctimes identificades, l'última per l'ADN

Sinistre aeri

El nombre de víctimes de l'accident de Spanair de dimecres passat que han estat identificades ascendeix ja a 52, l'última després que la Policia Judicial fes les proves de compatibilitat d'ADN amb la família, han informat fonts de l'investigació.

Només cinquanta dels 153 morts a l'accident d'avió de l'aeroport de Madrid Barajas han pogut ser identificats mitjançant empremtes dactilars.

Així, són 103 les identificacions s'han fet gràcies a la prova d'ADN, mètode que la policia Judicial ha hagut de recórrer per no tenir garanties suficients amb les empremtes, a causa de l'estat dels cossos, molts d'ells amb cremades greus.

Unes cinquanta víctimes identificades han estat lliurades als seus familiars, perquè siguin traslladades a diferents punts de Madrid, Canàries, Balears, Catalunya, Castella i Lleó i Castella-la Manxa, i la resta segueixen en dependències de l'Almudena a l'espera que vagin avançant els treballs d'identificació que es podrien allargar fins a 48 hores, 72 si el familiar utilitzat per a la comprovació no és directe.

Alguns dels familiars de les 153 víctimes de l'accident aeri de dimecres passat a la terminal 4 de l'aeroport de Barajas temen que es produeixin errors amb les identificacions de les restes com ja va passar amb l'accident del Yak-42.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona