Societat

Localitzen les dues caixes negres de l'avió que es va estavellar a la costa de Canet del Rosselló

Societat

L'operatiu de rescat dels cinc desapareguts en l'accident d'avió de Perpinyà, un Airbus 320 de la companyia Air New Zealand que aquest dijous es va precipitar al mar a set quilòmetres de la costa de Canet del Rosselló després d'haver-se enlairat de l'aeroport de Rivesaltes, ha localitzat al vespre d'aquest divendres les dues caixes negres de l'aparell. Així ho ha confirmat el fiscal adjunt del tribunal de Perpinyà, Dominique Alzeari.

El rescat dels desapareguts continuarà fins aquesta matinada per aprofitar les hores que queden abans del temporal que està previst per aquest dissabte. Els altres dos tripulants de l'aparell van ser trobats morts aquest dijous.

El ministre francès de transports, Dominique Bussereau, ha sobrevolat aquest divendres el lloc del sinistre i s'ha reunit amb els responsables de l'operatiu del rescat, de les empreses aèries, i amb representants diplomàtics per preparar la rebuda de les famílies de les víctimes.

 

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.