Societat

Tercera reunió entre les famílies de les víctimes i Spanair mentre diversos afectats no hi assistiran perquè tornen als seus llocs d'origen


Responsables de Spanair i familiars de les víctimes de l'accident de Barajas es tornen a reunir aquest dissabte a la tarda per respondre els interrogants dels afectats. Cada vegada les reunions tenen menys assistència perquè els afectats que tenen identificats els seus familiars abandonen l'Hotel Auditorium on estan allotjats per retornar als seus llocs d'origen.

Les darreres reunions han estat molt tenses i les famílies es queixen de les evasives de la companyia davant els seus interrogants. Creuen que la companyia esta sent poc sensible amb les seves demandes.

No hi haurà associació
Els familiars de les víctimes tenien intenció de crear una associació per defensar les seves reclamacions de manera unitària. Aquest desig es va esfumant, Ismael Rodríguez, amic d'una de les víctimes assegura que ''aquest no és el moment''. Aquest dijous van celebrar una reunió per tractar el tema que no va anar bé, perquè l'ambient es va ''deteriorar'' per la tensió que suporten les famílies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.