Societat

El pis cremat aquest matí a Barcelona és el domicili d'un guàrdia urbà, que el podria haver provocat

ZONA METROPOLITANA

El foc que hi hagut aquest dijous al matí en un pis a la zona de la Vall d'Hebron, al districte d'Horta-Guinardó, a Barcelona, ha estat intencionat, segons han explicat fonts properes al cas.

Des de l'Ajuntament de Barcelona han confirmat que es tracta del domicili d'un Guàrdia Urbà en actiu que treballa a la comissaria de Sarrià. El foc ha començat poc abans de les sis del matí i segons alguns testimonis, el propietari del pis ha demanat disculpes a la seva mare que viu en el mateix immoble per haver calat foc.

L'incendi ha fet desallotjar entre 30 i 40 persones, segons han informat des de la Guàrdia Urbana. Al lloc dels fets hi han anat els Bombers de Barcelona que a tres quarts de set han donat el foc per controlat. També hi han anat efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

L'incendi ha afectat totalment un pis situat al 6è 4a del número 67 del carrer Rubió i Balaguer. Els veïns desallotjats ja han pogut tornar a casa seva. No hi ha hagut cap ferit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.