Societat

La contractació de personal durant la campanya de Nadal caurà un 50%, segons els comerciants

Comerç

El secretari general de la Confederació de Comerciants de Catalunya (CCC), Miguel Ángel Fraile, assegura que la contractació de personal de reforç en motiu de la campanya de Nadal en el comerç minorista pot caure un 50% respecte al 2007, degut al descens de vendes que ha experimentat el sector al llarg de l'any.

Fraile ha assenyalat que el número de contractats se situarà entre les 2.000 i les 3.000 persones, davant les 4.000-6.000 de l'any passat.

Aquesta reducció de treballadors temporals, però, no afectarà totes les seccions, ja que segons Fraile, en el cas del sector de les joguines, la perfumeria i els regals es mantindran més o menys en el mateix nivell a no ser que "la demanda d'aquest tipus de productes caigui durant el Nadal".

Per Fraile, la campanya de Nadal d'aquest any és "la millor" perquè "mai abans hi ha hagut tanta oferta de preus" a causa de la retallada dels marges de benefici dels establiments, que en el 2008 ha significat un descens en el valor dels productes d'entre un 20% i un 30% respecte al 2007.

En aquest sentit i després de la valoració positiva de vendes que s'ha fet durant aquest pont de la Puríssima, es preveu que les vendes en els comerços minoristes caiguin només un 5% durant la campanya de Nadal.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.