Societat

Llibertat amb càrrecs per la 2a persona detinguda en relació amb la mort a trets d'un jove a Banyoles

El jutge ha ordenat aquest dissabte al vespre la llibertat amb càrrecs a la segona persona, un jove d'origen marroquí, detinguda en relació amb la mort a trets d'un jove també marroquí aquest dijous a Banyoles, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc cap a les vuit del vespre a la plaça Miquel Boix de Banyoles, darrere del bar Marsha del carrer Llibertat, amb una baralla amb barres de ferro entre quatre joves magrebins. Un dels implicats, un jove també marroquí, va treure una pistola i va disparar dos trets, que van causar la mort a un dels nois. Dues hores després dels fets, l'autor dels trets es va presentar voluntàriament a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Banyoles, davant el fort dispositiu policial que s'havia muntat en diferents punts dels voltants de Banyoles i Girona. Aquest divendres a la nit ha ingressat a presó.

Una segona persona, un altre jove, d'uns vint anys, i de nacionalitat marroquina, Hicham A., es va entregar també voluntàriament aquest divendres a la comissaria on va confessar la seva implicació en el crim. Aquest vespre, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.