Societat

Rodalies Barcelona seguirà sense servei fins al 5 de novembre com a mínim

El servei de Rodalies de Renfe a Barcelona continuarà sense servei com a mínim fins a dilluns que ve 5 de novembre, segons que ha confirmat avui el delegat del Ministeri de Foment a Catalunya, Jordi Prat.

Les dues noves empreses contractades per Adif al tram de Bellvitge per reforçar les obres del TGV a l'entrada de Barcelona van començar ahir a elaborar un cronograma d'actuacions que permetrà que dilluns que ve es pugui establir una data aproximada per a la represa del servei de Rodalies de Renfe.

En una declaració institucional en què no s'han permès preguntes, Prat ha subratllat que la seguretat és "la màxima prioritat" i que fins que els tècnics no certifiquin que es compleixen totes les mesures per salvaguardar els usuaris i els edificis no es restablirà el servei ferroviari en les línies C-2 sud, C-7 i C-10.

El servei de Rodalies va ser interromput el dia 20 passat i, segons les previsions inicials, es restabliria en una o dues setmanes, encara que aquest càlcul previsiblement quedarà superat amb la nova previsió feta pública avui.

El dispositiu de transport alternatiu es concentra a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, l'eix principal del recinte firal de Montjuïc, haurà de conviure a partir del 6 de novembre que ve amb l'onzena edició del Saló Immobiliari Internacional Barcelona Meeting Point, el més important del sector a Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.