Societat

Detingut a Vilafranca del Penedès amb 2.800.000 euros falsos

Successos

La policia local de Vilafranca ha detingut aquest dimecres un individu per haver comès un suposat delicte de falsificació de moneda.

Els fets van passar al migdia quan una patrulla de la policia local va detectar a l'avinguda Tarragona, prop de la zona industrial, un home i una dona en actitud sospitosa. Els agents s'hi van adreçar, van demanar-li la documentació a l'home i van detectar-hi irregularitats, ja que era estrangera i de dubtosa legalitat. En sotmetre'l a un escorcoll superficial, van trobar 10.000 euros, 1.050 francs suïssos i les claus d'un vehicle. Una vegada a la comissaria, van localitzar a l'interior del cotxe una bossa plena de bitllets de 500 euros.

Després els agents van recomptar el contingut de la maleta i van comprovar que el valor total dels bitllets era de 2.800.000 euros en bitllets. Tot i la seva aparença de moneda de curs legal, els bitllets eren falsos.

Davant d'aquests fets, els agents van detenir el sospitós, van instruir les corresponents diligències i van posar a disposició dels Mossos d'Esquadra tots els objectes intervinguts.

El detingut té 22 anys, resideix a Itàlia i respon a les inicials de D.J.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.