Societat

Un mort i quatre ferits en un accident múltiple entre sis camions a la AP-7 a Vilobí d'Onyar

Els vehicles accidentats han topat en esquivar un cotxe al qual se li ha rebentat una roda. El sinistre ha obligat a tallar la AP-7 durant tres hores

Una persona ha mort, una altra ha resultat ferida greu i tres més tenen ferides lleus a causa de l'accident que han tingut sis camions aquest matí a Vilobí d'Onyar, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Servei Català de Trànsit.

La persona morta és la conductora de l'últim camió dels sis que s'han accidentat, de matrícula romanesa.

Els camions accidentats han topat en esquivar un cotxe al qual se li ha rebentat una roda. Segons han conclòs els Mossos d'Esquadra, el turisme s'ha hagut d'aturar enmig de la calçada i, per esquivar-lo, els camions han fet maniobres brusques i frenades que han acabat en un xoc en cadena de sis camions. Segons els agents, els camions no haurien respectat la distància de seguretat.

El cotxe amb la roda rebentada no ha rebut danys, però l'accident ha afectat un segon turisme el conductor del qual ha resultat il·lès. Els bombers han trigat dues hores a recuperar la víctima mortal d'entre la ferralla, i han intervingut grues per separar els camions.

L'avís de l'accident, que ha passat al quilòmetre 75 de la AP-7 en sentit nord, és de dos quarts de nou del matí. L'autopista ha estat tallada durant gairebé tres hores en sentit nord i els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per la sortida 9, a Maçanet de la Selva.

Dotze dotacions dels Bombers i nou dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat al lloc de l'accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.