Societat

CiU pressiona Chacón pel Bruc

Barcelona

Una de les prioritats que s’ha fixat el grup de CiU al Congrés de Diputats per aquesta legislatura és aconseguir que Defensa cedeixi el quarter del Bruc a la ciutat de Barcelona. Fonts de la federació asseguren que serà una batalla llarga perquè el PSC anirà molt alerta per tal que els seus rivals no es puguin penjar la medalla.

Sigui com sigui, el full de ruta que s’ha marcat la federació comença amb una moció que ja han registrat a la cambra. Les seves línies bàsiques les va exposar el diputat Jordi Xuclà aquesta setmana i es resumeixen en tres punts: fer que el ministeri de Defensa informi de quins terrenys ha cedit cada mig any, establir una reglamentació de preus en funció de l’ús que tinguin les parcel·les i, en tercer lloc, prioritzar la cessió del quarter del Bruc.

La ministra Carme Chacón s’oposa, ara com ara, a abandonar el Bruc assegurant que és l’únic punt plenament operatiu a la ciutat de Barcelona. Des de CiU, se’n demana la cessió destacant que es troba enmig de tres centres universitaris amb necessitats d’espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona