Societat

Els portals Atrápalo i eDreams prendran mesures legals contra Ryanair

Aerolínies

Els portals de viatges en línia Atrápalo i eDreams han anunciat aquest dijous que prendran mesures legals contra Ryanair per la decisió de la companyia de cancel·lar els vols contractats a través d'aquests portals.

El director general d'Atrápalo, Manuel Roca, ha assegurat que l'activitat del portal de viatges en línia és "absolutament transparent i lícita" i ha anunciat que la companyia estudia demandar l'aerolínia irlandesa pels danys i perjudicis que pugui arribar a causar la "campanya" que ha emprès.

Per la seva banda, el portal de viatges en línia eDreams ha assegurat que, en el cas que Ryanair vulneri els drets dels seus clients, prendrà les "mesures legals oportunes" per defensar-los.

Rumbo, Atrápalo i eDreams són les agències de viatges en línia denunciades per la companyia de baix cost per venda il·legal de bitllets, segons han informat fonts del sector a Europa Press.

En un comunicat, Roca ha considerat que la companyia aèria vol "crear un clima de desconfiança" cap als portals en línia per intentar canalitzar la venda dels seus bitllets a través de la seva pròpia pàgina web. D'aquesta manera, segons el director general d'Atrápalo, Ryanair evitaria la comparació de preus.

eDreams ha remarcat en un comunicat que no preveu cap cancel·lació, tenint en compte que el client contracta el vol directament amb la companyia i que l'agència "només facilita aquesta operació". "És Ryanair la que cobra directament al client i formalitza la compra", ha puntualitzat el portal.

Ryanair cancel·larà bitllets a partir del 25 d'agost
La directora de vendes de Ryanair, Sinead Finn, ha anunciat aquest dijous a Barcelona que la seva companyia de baix cost començarà a cancel·lar vols contractats a través de portals de viatges, i no de la seva pròpia pàgina web a Internet, a partir del 25 d'agost.

En una roda de premsa a Barcelona, Finn ha assegurat que ja s'està comunicant a les pàgines web de viatges aquesta situació, perquè "nosaltres no coneixem qui són els clients finals d'aquestes empreses. Aquest és un dels problemes que tenim".

Ryanair manté així el seu pols amb les agències de viatge en línia amb aquesta amenaça de cancel·lació, que començaria durant l'última setmana d'agost.

Aquelles persones que hagin adquirit un bitllet de Ryanair a través d'altres portals hauran de comprar el bitllet directament a la web oficial de l'aerolínia i esperar que el portal des d'on havien adquirit l'altre bitllet els torni els diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona