Societat

Mor la dona que vivia al pis de l'explosió de gas a Valls

Rosa Elvira L.T., la dona de 45 anys que dilluns va quedar ferida molt greument per l'explosió en un pis a Valls, ha mort aquest dimarts a la nit a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ser traslladada.

Després de la deflagració, els bombers van trobar la dona inconscient dins del pis, situat a tocar de la plaça del Pati. Els serveis mèdics la van reanimar i la van traslladar a l'Hospital Joan XXIII. Els fets van passar aquest dilluns al matí al 4t 1a del carrer Jaume Mercadé número 2, on convivien un home de 90 anys, que no va resultar ferit, i la víctima, que era la seva cuidadora.

Segons fonts del seu entorn, la dona patia problemes psíquics i es manté la hipòtesi que l'explosió va ser provocada per ella mateixa per suïcidar-se, ja que s'ha descartat que hi hagués cap fuita de gas. La Guàrdia Civil continua la investigació per aclarir les causes del sinistre. El pis va quedar molt afectat, i l'avi que hi vivia està allotjat a casa de la seva família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.