Societat

Set detinguts durant la celebració del pas a la final del Barça a Canaletes

Els incidents es van produir cap a dos quarts de quatre de la matinada, quan a Canaletes només quedaven unes 300 persones concentrades al voltant d'una foguera

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut aquest dijous a la matinada set persones en incidents ocorreguts durant la celebració a la Rambla de Canaletes de Barcelona del pas del FC Barcelona a la final de la Lliga de Campions.

Els Mossos han detingut cinc persones com a presumptes autores de desordres públics i atemptat a agents de l'autoritat, i la Guàrdia Urbana dues persones més per danys i desordres públics.

Els incidents es van produir cap a dos quarts de quatre de la matinada, quan a Canaletes només quedaven unes 300 persones concentrades al voltant d'una foguera i que, davant de la petició dels Mossos que dissolguessin les celebracions, van començar a llançar-los ampolles de vidre i pedres.

Un operatiu d'agents de paisà va permetre la localització i posterior detenció de les set persones.

Més de 12.000 aficionats es van concentrar als voltants de la font de Canaletes per celebrar el pas a la final de la Champions del Barça després del seu empat contra el Chelsea,i molts d'ells van continuar amb la rebuda a l'equip a la seva arribada a l'aeroport del Prat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.