Societat

L’home esquarterat del carrer València va morir en un pis davant mateix del contenidor

La clau de l’enigma de l’home esquarterat del carrer València era allà mateix, a deu metres del contenidor on es va trobar una part del cadàver. Divendres al matí, un indigent va descobrir les restes en una maleta dins d’un contenidor situat davant del número 439. Deu hores després, un equip dels Mossos d’Esquadra escorcollava el tercer segona del número 437: era ple de sang. Ho recorda el veí del quart primera, que quan va tornar de treballar va haver de pujar a peu i va veure els agents “amb guants” examinant l’habitatge i l’ascensor.

El mateix veí havia vist sang a l’escala dimecres, i part de les taques encara hi eren divendres: només les havien esborrat al vestíbul. Assegura que ningú no va avisar la policia perquè tenen “un veí una mica animal que a vegades ha tornat a casa amb alguna ferida sagnant”. “No hi vam donar importància, no ens podíem imaginar que havien matat ningú”, s’excusa.

El tercer segona està precintat per la policia des que divendres a la nit es va descobrir que havia sigut l’escena del crim, i dels inquilins se’n sap poca cosa. Els pocs veïns que hi ha aquests dies a l’edifici no els han vist més. Diuen que es tracta d’un matrimoni de sud-americans i la seva filla, però que la dona i la nena hi eren poc, especialment en època de vacances.

Mai havien donat problemes, però dimecres de la setmana passada, a primera hora de la tarda, el veí del quart va sentir un crit i un renec –“alguna cosa amb la paraula puta”– i uns quants cops molt forts. Després, un cop de porta i res més. I quan va sortir per anar a treballar, a les cinc de la tarda, va veure la sang a l’escala.
Aquests rastres no poden ser de sang del cadàver, que no va ser traslladat al contenidor fins divendres ben entrada la matinada, quan ja havia passat el camió de les escombraries: si no, l’indigent no hauria trobat el cos a les dotze del migdia. Si aquesta sang té relació amb el cas, el més probable és que sigui d’algun dels implicats en el crim, ferit durant la baralla amb la víctima.

Dijous, una altra veïna va veure tres homes al vestíbul amb un bagul blau metàl·lic. Li va semblar que volien pujar-lo a algun pis, tot i que quan la van veure es van quedar aturats. Aquest bagul, finalment, no va ser utilitzat per llençar el cadàver, un tros del qual va aparèixer dins d’una maleta al contenidor del davant de l’edifici.
Dues travessies més enllà va ser localitzada una bossa amb una cama de la víctima abandonada a terra, aparentment en una fugida precipitada. Encara hi ha molts interrogants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona
societat

Minut de silenci a Rubí per condemnar el doble crim masclista

rubí
economia

Les hipoteques pugen un 15% tot i l’alça de preus

barcelona
adminsitracions

L’Escala mantindrà l’antiga piscina del Voramar en la reforma del passeig

L’Escala
GIRONA

Netegen l’espai entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora

GIRONA
PALAFRUGELL

S’instal·laran sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

PALAFRUGELL
societat

La Sindicatura de Greuges de Barcelona recomana abordar les causes estructurals del top manta

Barcelona
FIGUERES

Milloren la seguretat de la cruïlla del Camí Vell de Vilatenim amb il·luminació

FIGUERES
SALT

Es manté la bonificació del 50% del preu del bus als joves de 16 a 25 anys

SALT