Societat

S'eleva a 44 el nombre de cossos recuperats a l'Atlàntic

S'han vist cadàvers en aigües del Senegal. La marina i les forces aèries brasileres continuaran les tasques de recerca fins al proper dia 19 de juny

Les autoritats brasileres han rescatat tres cossos més de persones que viatjaven a l'Airbus d'Air France que va caure a l'Atlàntic i augmenta a 44 el nombre de cadàvers recuperats, segons fonts oficials.

El cap del departament de control de l'espai aeri de la força aèria brasilera, Ramón Cardoso, ha afirmat que vaixells francesos han vist "altres cossos" flotant a l'Atlàntic, en aigües del Senegal, i se suposa que corresponen a les víctimes de l'accident patit per l'avió d'Air France el passat 1 de juliol.

Tot i això, ha subratllat que la possibilitat de rescatar els cossos de les 228 persones que viatjaven a l'Airbus és "molt remota".

Des que van començar les tasques de rescat, fa 11 dies, ha estat recuperada també una gran quantitat de peces de l'avió.

Els primers 16 cadàvers rescatats estan a la ciutat brasilera de Recife, on han començat les identificacions, a càrrec de pèrits brasilers que han recollit mostres genètiques dels familiars.

 25 cossos més han arribat a l'arxipèlag de Fernando de Noronha, on seran sotmesos a uns primers exàmens per després traslladar-los també a Recife.

Cardoso ha reiterat que la marina i les forces aèries brasileres continuaran les tasques de recerca fins al proper dia 19 de juny, tot i que les operacions podrien allargar-se en funció del que es vagi trobant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.