Societat

El catedràtic Joan Majó, nou director general d'Universitats de la Generalitat

L'enginyer industrial Joan Majó ha estat nomenat avui nou director general d'Universitats de la la Generalitat per part del Consell Executiu del Govern català després de més d'un mes de buit en el càrrec, quan Anton Ferré Vidal va presentar la dimissió.

Majó és doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on actualment és catedràtic a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, adscrita al Departament d'Enginyeria Agroalimentària i de Biotecnologia.

Entre els anys 1984 i 1990 va ser sots director de l'Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i de 1990 a 1994 en va ser el director. De 1994 fins a 1998 va ser vicerector de la UPC i de 1996 a 2004 va ser president del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.

Fins a l'actualitat ha ocupat diversos càrrecs entre els quals destaca la vicepresidència del Consorci Escola Industrial de Barcelona i del Consorci Escola Tècnica d'Igualada, des de 2000, i coordinador del programa de doctorat 'Biotecnologia Agroalimentària i Sostenibilitat', des de 2003.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.