Societat

60 veïns de Maçanet de la Selva desallotjats per una fuita de gas

Successos

Els Bombers de la Generalitat han desallotjat aquesta passada matinada una seixantena de veïns d'un edifici de Maçanet de la Selva al detectar-se una fuita de gas, informa la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.

Segons aquestes fonts, l'avís s'ha rebut a les 23:08 hores, a l'altura del número 47 del carrer Vidreres, i ha mobilitzat a 6 dotacions dels bombers.

La fuita de gas, amb un incendi associat, ha estat a l'exterior del carrer i per poder parar-la i reparar la canonada s'ha creat un cordó de seguretat, s'han desallotjat preventivament els habitatges més propers, i s'han tancat dos restaurants del mateix carrer.

Fins al lloc també s'hi han desplaçat tècnics de Fecsa i de Gas Natural que, com a mesura preventiva, han tallat el gas a tota la ciutat (més d'un miler d'abonats). A les 02:00 hores de la matinada, els veïns han pogut tornar a casa seva, i a les 07:54 hores els tècnics de Gas Natural han informat que ja estava restablert el servei de gas a tota la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.