Societat

Els tres ferits a Barcelona pel vendaval continuen hospitalitzats

Meteorologia

Les tres persones que han quedat ferides aquest diumenge a la ciutat de Barcelona com a conseqüència del temporal de vent continuen hospitalitzades, una d'elles de caràcter greu, segons ha informat l'ajuntament de la capital catalana en un comunicat.

Diversos mercats, poliesportius, parcs i atraccions de la ciutat han hagut de tancar com a conseqüència del temporal de vent que afecta el país.

Segons que ha informat l'ajuntament, nou carrers de la ciutat han quedat tallats a conseqüència de la caiguda d'arbres, esllavissaments i enderrocaments, i vuit persones han hagut de ser reallotjades per un arbre que ha caigut sobre un habitatge situat al número 13 del carrer Morató.

Els serveis municipals havien rebut fins a mitja tarda de dissabte 4.859 trucades relacionades amb els danys ocasionats pel temporal de vent.

El mercat de Bellcaire ha hagut de ser desallotjat, mentre que la coberta del Liceu i els centres comercials de Les Glòries i Heron City han resultat malmesos. També el Parc de Diagonal Mar i el dels Aigües han estat tancats al públic durant tot el dia, mentre que tots els altres han tancat dues hores abans del que és habitual, a les 19:00 hores.

Diumenge, estaran tacats el parc dels Aigües, Diagonal Mar, el parc Güell i el del Palau Reial de Pedralbes, segons les fonts.

També han estat tancats el parc d'atraccions del Tibidabo i el Zoo de Barcelona.

El transport públic, a més de les incidències del vendaval en algunes línies de rodalia i en la línia dels FGC de Sarrià-Sant Cugat, ha estat suspès en una línia d'autobús, la 102, mentre que altres 12 han hagut de variar part dels seus itineraris a causa de la caiguda d'arbres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Òscar Escuder
President de Plataforma per la Llengua

“Hem de revertir la tendència del baix ús social del català”

Barcelona

Malgrat, exemple per a Greenpeace

Malgrat de Mar
LA crònica

Bronzo, on es pot tastar Venècia sense sortir de Barcelona

BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara la verola del mico emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida