Societat

Els Mossos detenen un veí de Roses acusat d'incendiar sis vehicles i provocar danys en una casa

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un veí de Roses, Davide C. , de 35 anys i nacionalitat italiana, com a suposat autor de cremar, durant la nit del 4 al 5 d'octubre, quatre vehicles a la localitat altempordanesa i dos més a Castelló d'Empúries i Fortià. En aquest últim incendi, van quedar afectats uns quants arbustos que delimitaven un domicili i la paret d'una casa. A més, el detingut haurà de respondre d'una simulació de delicte, ja que després de patir un accident i abandonar el seu cotxe, en va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra per encobrir els fets.

Els Mossos d'Esquadra van començar la investigació després de tenir coneixement que havien aparegut sis vehicles calcinats, i van localitzar un vehicle que havia sortit de la carretera en un camí de la localitat de Fortià. Quan els agents van comprovar les dades del vehicle van observar que aquest constava com a sostret.

A continuació, els agents van poder comprovar que aquest cotxe no havia estat sostret, sinó que havia sigut suposadament abandonat pel seu conductor, i que possiblement pertanyia a l'autor de l'incendi de Fortià. Els mossos van continuar les investigacions fins que van poder recollir suficients indicis determinar que el presumpte autor de la simulació de delicte de sostracció del vehicle era el mateix autor de l'incendi dels vehicles. Immediatament els mossos el van localitzar i detenir.

El detingut, que té antecedents per fets similars, va passar el dia 10 a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.