Societat

El Departament d'Educació posa en marxa la modalitat semipresencial dels ensenyaments d'FP

La nova modalitat s'adreça a persones que no poden seguir l'horari lectiu per raons laborals o familiars

El Departament d'Educació ha posat en marxa aquest curs 2007-2008 la modalitat semipresencial dels ensenyaments d'FP (Formació Professional). L'establiment d'aquesta modalitat pretén facilitar el seguiment dels estudis a aquelles persones que per raons laborals, tenir cura d'altres persones, o bé per qualsevol altra circumstància excepcional, no poden assistir a la totalitat de les hores lectives. Els alumnes que optin per aquesta modalitat hauran d'assistir presencialment almenys a la meitat de les hores previstes del crèdit i hauran de fer totes les activitats programades per al crèdit. Així mateix, les activitats d'ensenyament que l'alumnat faci de forma semipresencial hauran de comportar la mateixa càrrega horària que les fetes de forma presencial.

Pel que fa a la metodologia, els centres hauran de tenir una pauta metodològica que comprengui el professorat que hi intervé, la proposta de règim d'atenció personal a l'alumnat, la relació de materials o recursos curriculars que es posen a disposició de l'alumnat per al seguiment de les activitats semipresencials i la distribució prevista de l'horari presencial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.