Societat

Recuperats tres cadàvers més del vol d'Air France i localitzades altres víctimes

Amb aquests ja s'han recuperat cinc cossos de l'avió sinistrat

Els serveis de rescat han recuperat tres cadàvers més dels passatgers del vol d'Air France sinistrat a l'oceà Atlàntic i s'han albirat els cossos sense vida d'altres víctimes de l'accident, segons han informat aquest dissabte les Forces Aèries Brasileres (FAB).

"No hi ha cap dubte que els cossos trobats estan relacionats amb l'accident del vol AF447", ha indicat un portaveu de les FAB a la cadena Globonews TV.

Amb aquests ja són cinc els cadàvers recuperats entre les restes de l'avió. Les dues primeres víctimes van ser detectades ahir per un avió R99 de la Força Aèria brasilera entre les 5.00 i les 6.00 hores (entre les 10.00 i les 11.00, hora catalana). A les 8.07 les restes van ser albirades per un altre avió militar i a les 9.10 hores la corbeta Caboclo va arribar al lloc i va recuperar els dos cossos i diversos restes de l'equipatge i fins i tot una butaca de l'avió, va informar el portaveu de la Força Aèria, el coronel Jorge Amaral, citat per la premsa local.

El lloc de l'impacte ha estat determinat al voltant de les illes deshabitades de Sao Pedro i Sao Paulo, a uns 704 quilòmetres de la població de Fernando de Noronha. Des del punt de l'impacte s'ha traçat un radi de 220 quilòmetres on reprendran les tasques de rescat nou avions, entre els quals hi ha un Falcon 50 i un model Atlantic Rescue D, així com un avió de patrulla marítima P-3C Orion dels Estats Units, segons informa el diari Folha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.