Societat

Troben el cadàver del barceloní desaparegut a Lanzarote

Successos

Un pescador ha trobat aquest dijous prop de la platja de Atrás o platja de La Cantería, al nord de Lanzarote, el cadàver de Sergio López Astacio, el barceloní de 31 anys que va desaparèixer l'1 d'agost en aquesta zona quan es banyava després d'haver arribat a l'illa amb la seva nòvia per acampar-hi.

El cadàver ha estat localitzat al litoral d'Órzola, al municipi de Haría, cap a les 08.20 hores, segons que ha informat a Efe la Guàrdia Civil.

El cos sense vida de Sergio López va ser identificat pels seus trets físics i el seu estat, i el seu rescat el van dur a terme efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Faria, han confirmat a Efe fonts municipals.

La desaparició del jove barceloní va ser denunciada per la seva nòvia, després que desaparegués divendres passat 1 d'agost a la platja a la qual acabaven d'arribar amb la intenció d'acampar a la zona.

Des d'aleshores, els serveis d'emergència de Lanzarote, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim no han deixat de rastrejar per terra, mar i aire, la costa de l'illa a la recerca del desaparegut, de la possible aparició del qual es va alertar ahir.

Això va ser així perquè un helicòpter de l'institut armat va avisar als serveis d'emergència que havia albirat un cadàver prop del litoral de Muntanya Vermella, al municipi de l'Oliva, al nord de Fuerteventura, del que, no obstant això, no s'ha tornat a tenir rastre, malgrat que s'ha buscat intensament a la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les obres del túnel de Roda de Berà interromprà la circulació de trens durant cinc mesos

Tarragona
Societat

Mor Jaume Grimalt, enginyer agrònom mallorquí

El ple de Mataró es compromet a crear un ens per defensar i promocionar la llengua

Mataró

Sancionen una exregidora d’ICV per haver penjat un cartell vetat de la Festa Major

RIPOLL

Els usuaris de Mataró Bus podran pagar en targeta i arribaran al Tecnocampus

Mataró

L’Arxiu Municipal transcriu els llibres d’actes des del segle XVIII al XX amb IA

GIRONA
Salut

Nova eina per a millorar els hàbits de vida d’unes 13.000 amb malalties cròniques a l’Alt Pirineu i Aran

Sort

Catalunya registra un 2% menys de suïcidis el 2023

Barcelona
Urbanisme

Moià destinarà 213.000 euros a la reforma de l’avinguda de la Vila

Moià