Societat

Dues dones, ferides dissabte a la Plaça Catalunya, segueixen en estat molt greu

Set persones van ser atropellades dissabte quan un cotxe va perdre el control al centre de barcelona

Dues dones de les set persones ferides ahir en ser atropellades en una vorera de la plaça de Catalunya de Barcelona, estan ingressades a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Clínic amb pronòstic molt greu però estables.

Les ferides són M.C.P, de 80 anys d'edat, que pateix múltiples fractures que afecten diversos ossos del seu cos, com la tíbia i el peroné, i R.M.M, de 35 anys d'edat, afectada per un traumatisme cranial i lesions vertebrals.

Les mateixes fonts assenyalen que l'anciana, que aquesta tarda ha estat intervinguda quirúrgicament d'una de la seva múltiples fractures, és la que presenta pitjor pronòstic ja que a les múltiples ferides cal afegir-hi l'agreujant que suposa la seva avançada edat.

Les dues persones més que com a conseqüència d'aquest accident també van haver de ser hospitalitzats a l'Hospital del Mar, segueixen en observació i està previst que siguin donats d'alta en les pròximes hores

Aquests ferits són dos homes de nacionalitat russa, V.K, de 54 anys, i P.K, de 22 anys, dos vianants de complexió forta que han patit contusions diverses per tot el cos.

Un turisme va perdre el control cap a les 20.38 hores de dissabte i es va enfilar a la vorera en plena plaça de Catalunya de Barcelona provocant ferides a set persones que passejaven en aquell moment per la zona, un dels punts més concorreguts de la capital catalana.

El cotxe, un Volkswagen Golf, el conduïa un jove d'origen marroquí resident a Badalona i d'uns 35 anys, que ha donat negatiu en un test d'alcoholèmia i que, segons ha informat un portaveu de la Guàrdia Urbana, no va ser detingut.

La Guàrdia Urbana segueix investigant l'accident a través de la declaració de testimonis i de l'anàlisi de fotografies del lloc i de les empremtes deixades a terra per les rodes del turisme per intentar aclarir els fets, segons un portaveu de la policia local barcelonina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.