Societat

Troben el cos mutilat d’una dona a Rubí

Al Bages un home mata el marit de la nòvia enmig d’una baralla

Una trucada al 088 pels volts de les tres de la tarda va alertar ahir els Mossos d’Esquadra d’una macabra troballa: la del cadàver mutilat d’una dona, a qui li faltaven el cap, les mans i els peus. El cos va aparèixer en una zona d’horts de Rubí (Vallès Occidental), al costat de la carretera C-1413.

Els investigadors sospiten que la zona d’horts no és l’escenari del crim, sinó que algú hi va transportar el cadàver i el va abandonar allà mateix. A més, l’assassí o assassins tampoc volien que la víctima fos identificada i per això van mutilar les parts del cos que permetrien dir ràpidament de qui es tracta.

D’altra banda, a la comarca veïna del Bages els Mossos d’Esquadra van detenir Daniel P.M., un veí de Manresa de 30 anys, per haver matat el marit de la seva companya sentimental. El succés va tenir lloc a la colònia tèxtil de Can Serra, al límit entre Sant Vicenç de Castellet i Castellbell i el Vilar.

Els Mossos van ser alertats, cap a les tres de la matinada, d’una baralla a l’interior d’un domicili i de la possible existència d’un ferit. Davant d’això van mobilitzar equips mèdics d’emergència, que no van poder fer res per a la víctima, un home de 47 anys que presentava diverses ferides d’arma blanca.

La víctima era el marit de la nòvia del detingut. Segons fonts coneixedores del cas, el matrimoni, d’origen eslovac, s’havia trencat però continuava convivint a l’habitatge. La relació de la dona amb Daniel P.M. era coneguda per la víctima.

Mals tractes anteriors
Tot i que encara no és clar com es va iniciar la disputa entre els dos homes, sembla que es va produir enmig d’una discussió entre Daniel P.M. i la seva companya. Quan el marit s’hi va ficar, la baralla es va tornar més violenta, fins que Daniel P.M. va agafar un ganivet de cuina que va clavar a la víctima. El detingut tenia antecedents per violència de gènere amb l’actual parella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Simó, “absolutament contrària” a segregar els alumnes per llengua

prada
Serveis

Renfe posa autobusos entre Móra la Nova i Flix per obres a la via

Móra la Nova
Sanitat

L’Estat espanyol reforçarà la vigilància de l’mpox

Barcelona
Itàlia

Recuperen els cossos de 4 dels 6 desapareguts al iot enfonsat a Sicília

Barcelona
Societat

Prohibit el bany a les Cases d’Alcanar per possible presència d’un tauró

Alcanar
societat

Primer pas per a 424 nous habitatges protegits a la Marina del Prat Vermell

Barcelona

La DO Empordà preveu una verema amb menys producció però més qualitat

COLERA
societat

TMB reforça l’L4 de metro i algunes línies d’autobús per la Copa Amèrica

Barcelona
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona