Societat

Detenen un empleat del cementiri per profanar un nínxol de Sant Andreu per robar-hi joies

Els Mossos d'Esquadra han detingut un treballador de Cementirirs Barcelona per haver profanat un nínxol del cementiri de Sant Andreu per robar un anell d'or d'un difunt enterrat al mes de març.

Els agents van recuperar la joia en una botiga de compra i venda d'or del centre de Barcelona, on van comprovar que no era la primera vegada que venia alguna joia, i el treballador va acabar confessant els fets.

Una joia de 5.000€ venuda per 41€
El fill del difunt va denunciar el 27 d'abril passat la profanació de la tomba del seu pare després de constatar que la làpida i la llosa del ciment que tancaven el nínxol havien estat manipulades.

Segons el denunciant, el difunt duia un anell d'or valorat en 5.000 € i tres rellotges valorats en 36.000 €. El detingut, que va participar en l'enterrament del difunt, va vendre l'anell per 41€ en una botiga de la Rambla de Barcelona i, en tot moment, ha negat que s'hagués emportat també els rellotges.

En la seva declaració, l'home va explicar que va cometre el robatori perquè necessitava diners per comprar una dosi d'heroïna.

El detingut va passar a disposició judicial dissabte i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.