Societat

Quatre morts en dos tirotejos contra comunitats religioses a Colorado

La segona congregació atacada és una de les més grans de l'estat de Colorado, amb uns 10.000 feligresos

L'estat nord-americà de Colorado ha viscut en les últimes hores dos tirotejos contra comunitats religioses separades entre elles per un centenar de quilòmetres. Hi han mort quatre persones, entres elles un dels agressors.

El primer atac es va fer de matinada, en un centre de formació de missioners cristians de la ciutat de Denver. Dues persones d'uns 25 anys van resultar mortes i dues més, ferides.
Tot i que encara no s'ha fet cap detenció, se sap que es tracta d'un home blanc, d'uns 20 anys, que anava vestit amb una jaqueta fosca i una caputxa.

Hores després, a Colorado Spring, un home obria foc indiscriminadament contra diverses persones que sortien de l'església de la Nova Vida, una de les congregacions més grans de l'estat de Colorado. L'incident s'ha saldat dos morts, entre ells l'agressor, que ha estat abatut per un agent de seguretat.

El cap de la policia de la ciutat, Richard Myers, ha assegurat que l'autor del segon tiroteig ha començat a disparar, des de l'aparcament de l'Esglèsia de la Nova Vida, a Colorado Spring, contra els feligresos que sortien del servei religiós.

Poc després, ha estat abatut fins a morir per un agent de seguretat que custodiava la congregació. En el tiroteig, ha mort una altra persona una i tres més han quedat ferides, de diversa consideració.

Aquesta congregació és una de les més grans de l'estat de Colorado, amb uns 10.000 feligresos. La va fundar el reverend Ted Haggard, que va ser acomiadat l'any passat per "immoralitat sexual", després que un home desvetllés que va mantenir sexe amb ell durant tres anys a canvi de diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona

Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava

LLAGOSTERA
societat

Una incidència tecnològica global afecta l’aeroport del Prat, el 061 i diversos hospitals

barcelona
SOCIETAT

Repunt de furts a Lleida i preocupació per l’aparició d’armes blanques en aldarulls

Lleida

Dos denunciats per un abocament il·legal enmig del bosc

BESCANÓ
seguretat

Barcelona incorpora 40 agents cívics més durant la Copa Amèrica

Barcelona