Societat

La Generalitat demana respecte pel català a Air Berlin

El delegat del govern català a Alemanya, Martí Estruch, ha demanat en una carta al director d'Air Berlin, Joachim Hunold, respecte per la cultura i la llengua catalanes i ha defensat la política lingüística de la Generalitat.

Martí Estruch ha respost així a les crítiques que la companyia alemanya publicava recentment en un editorial de la revista de l'empresa que deien que el català estava a punt de fer desaparèixer el castellà.

A la carta del delegat del govern es destaca que el català és una llengua mil·lenària, amb una important presència literària i cultural, i posa com a exemple l'última Fira del Llibre de Frankfurt.

Estruch animà a la companyia aèria a seguir l'exemple de multinacionals com Microsoft que a Catalunya utilitza el català com a llengua de tracte amb els clients i també ha destacat que les companyies amb sensibilitat a la diversitat lingüística hi tenen més a guanyar que a perdre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.