Societat

L'avió sinistrat a Amsterdam va tenir problemes tècnics la setmana passada

Accident aeri

L'avió de Turkish Airlines que es va estavellar aquest dimecres durant l'aterratge a l'aeroport holandès de Schiphol, a Amsterdam, va tenir problemes tècnics la setmana passada dues vegades i havia estat sotmès a reparacions, segons informa el diari turc Hurriyet en la seva edició electrònica.

Segons les fonts consultades pel diari, el Boeing 737-800 va ser sotmès a revisions de manteniment el 18 de febrer per un error detectat als seus flaps, una de les parts de les ales de l'aparell imprescindible per a la frenada durant l'aterratge.

Aquest passat dilluns, l'avió va tenir un segon problema "als llums del sistema d'alerta", que va obligar els pilots a suspendre el vol. L'avaria va ser reparada aquell mateix dia.

Segons Hurriyet, l'avió va volar sense problemes de Turquia a Damasc dimecres a la nit i va tornar a Istanbul a les 05.57 hores d'ahir (04.57 hora catalana), abans de partir cap a Amsterdam, on es va estavellar cap a les 10.30 hores.

Un mínim de nou persones van morir en l'accident i 84 més van resultar ferides, una trentena d'elles de caràcter greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.