Societat

Es convoca una manifestació antitaurina a Algemesí

  • Protesta antitaurina a la localitat d'Algemesí d'edicions anteriors. ARXIU.
  • VÍDEO: Video penjat al Youtube.

Diverses associacions grups i entitats de marcat caràcter antitaurí, han realitzat una convocatòria de manifestació en aquest sentit, a la localitat del País Valencià que possiblement viu amb més passió aquesta mena d'activitat qualificada com a «festa nacional».

L'esmentada convocatòria, ha estat realitzada mitjançant la xarxa d'Internet i se sap amb certesa, que el proper dia 18 de setembre en la vesprada, la localitat viurà una forta protesta contra les vedellades programades. En aquesta ocasió també s'han afegit diversos grups ecologistes que se situen del cantó del respecte als animals i contra les corregudes de bous al País Valencià.

El punt de concentració dels antitaurins, s'ha establert a l'encreuament dels carrers Muntanya i Sant Josep de Calassanç. No es descarta que com en anteriors ocasions, hi haja clars punts de discrepància entre els manifestants i les persones que assisteixen a les esmentades vedellades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.