Societat

L'Ajuntament habilita una zona d'oci pels seguidors de l'Arsenal al Port Olímpic de Barcelona

Hi han anat unes 2.200 persones dels més de 5.000 afeccionats del club de Londres que s'han desplaçat fins la capital catalana per presenciar en directe l'esperat partit d'aquest vespre

L'Ajuntament de Barcelona ha habilitat un punt de trobada pels aficionats de l'Arsenal al passeig marítim del Port Olímpic fins a l'hora del partit que enfrontarà el FC Barcelona i l'Arsenal, aquest dimarts. En aquesta zona especial s'ofereixen jocs, música, animació i begudes, a més d'un servei d'autobusos entre la Rambla i el passeig marítim.

Unes 2.200 persones, segons fonts municipals, han utilitzat l'espai reservat per l'Ajuntament d'una forma totalment cívica, que no ha tingut cap mena d'incidència. A primera hora nombrosos seguidors ocupaven ja l'esplanada mentre corejaven l'himne del seu equip i es refrescaven amb cervesa sota el sol desdibuixat de la ciutat comtal. L'eufòria dels seguidors de l'equip anglès és tal que la majoria dels seguidors aposten pel triomf de dos gols al Camp Nou i, fins i tot, alguns afirmen que la victòria de l'Arsenal serà superior.

Més de 5.000 seguidors de l'Arsenal han viatjat a Barcelona per presenciar el partit de quarts de final de la Lliga de Campions, després de l'empat 2-2 del 31 de març.

Servei especial de busos
L'Ajuntament ha habilitat una web específica dirigida als seguidors de l'equip anglès on disposaran d'informació sobre normes específiques, transport públic i informació turística i cultural. El servei d'autobusos facilitat per l'Ajuntament per cobrir el recorregut entre la part baixa de la Rambla i el passeig marítim ja ha traslladat prop de 200 aficionats de l'Arsenal entre les 11 i les 13.30 d'aquest matí.

Així mateix, la Guàrdia Urbana desplegarà un operatiu específic al centre de la ciutat, als voltants del Moll de Marina i a l'entorn del Camp Nou. Els Mossos d'Esquadra s'encarregaran del manteniment de l'ordre públic a l'entorn del Camp Nou i posaran en marxa un dispositiu específic per evitar la revenda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.