Societat

Detingudes 34 persones a Barcelona acusades de robar mercaderies de camions a Catalunya i Aragó

L'operació Transporter, realitzada per la Guàrdia Civil d'Osca i Barcelona, ha desmantellat tres grups delictius que es dedicaven a robar camions de mercaderies en àrees de servei i de descans en les autopistes AP-2 i AP-7 d'Aragó i Catalunya. El dispositiu ha permès detenir 34 persones, la majoria espanyoles, a la demarcació de Barcelona, de les quals 11 han ingressat en presó Zuera (Saragossa), com presumptes integrants de la xarxa.

La banda podria haver comès uns 300 robatoris, dels quals de n'han aclarit 60, realitzats en diversos punts d'Osca, Saragossa, Barcelona, Lleida, Girona, Madrid, Navarra i València. En aquesta operació s'han recuperat cinc camions amb els seus remolcs i diferents productes que transportaven, valorat en més d'un milió d'euros, segons la Guàrdia Civil. A més, s'han confiscat tres turismes i dos camions utilitzats per la banda per a les seves activitats il·lícites. Entre la mercaderia recuperada hi figuren 445 electrodomèstics, 25.000 quilos de barrells de plom, bombetes, aliments i begudes, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.