Societat

Extingit l'incendi a l'Hospital General de l'Hospitalet de Llobregat

Els bombers han trigat més de mitja hora a localitzar el focus d'origen del foc, que s'ha iniciat en una sala on s'emmagatzemava material sanitari. Tres persones, empleats de l'hospital i de la Policia Local, han resulta ferides lleument

L'incendi que s'ha produït aquest dilluns a l'Hospital General de l'Hospitalet de Llobregat ha quedat extingit cap a dos quarts de tres del migdia, dues hores després de ser detectat. La fumera intensa que ha provocat el foc ha dificultat molt les tasques dels bombers, que han trigat més de mitja hora a localitzar el focus d'inici. Finalment, l'han trobat en una sala de la planta baixa, propera als vestidors del personal, on s'emmagatzema material sanitari

Vint-i-dues dotacions dels bombers de la Generalitat treballaven encara al lloc de l'incendi a dos quarts de quatre de la tarda fent tasques de ventilació i de neteja de la zona afectada. Fonts dels bombers han indicat també que mentre es fan aquestes feines, l’edifici on hi ha hagut l’incendi (el d’atenció socio-sanitària) continuarà buit, ja que ha estat totalment evacuat.

En total, 151 pacients del centre han estat desallotjats. Uns 30 han sortit pel seu propi peu i els altres han estat traslladats a l’edifici principal de l'hospital sense sortir al carrer, ja que les dues zones estan comunicades per l’interior.

Tres persones han resultat ferides lleument durant les tasques d’extinció del foc. Es tracta de personal sanitari i de membres de la Policia Local que han col·laborat amb els bombers en l’evacuació del centre. Han patit cops, intoxicacions per inhalació de fum i petits talls pels vidres trencats.

Per ara es desconeixen les causes del foc, segons les mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Reobren les platges de Torredembarra que van tancar per una tintorera

Torredembarra
Olot

Un documental sobre longevitat inclourà l’olotina Maria Branyas

Olot
PATRIMONI

Sant Miquel de Campmajor vol restaurar la torre medieval i l’església de Briolf

SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR
MEDI AMBIENT

Alerten que el gripau d’esperons pot acabar desapareixent a la Baixa Tordera

Tordera

Deu anys de pur europeisme

Puigcerdà
Pere Alzina
Biòleg, consultor ambiental i impulsor del Projecte Orenetes

“Un de cada tres nius d’oreneta cuablanca encara és destruït”

Arenys de Mar
Figueres

Gispert, Ginestà, Mushkaa, The Thyets i Vicco, estrelles del tercer dia de l’Acústica

Figueres
medi ambient

Les tortugues ‘prodigioses’ del niu de Begur

begur
AdministraciOns

Esparreguera consultarà part del pressupost

Esparreguera