Societat

Apple anuncia que que el navegador Safari 3 també funcionarà per a Windows

El fundador d'Apple, Steve Jobs, ha anunciat en una conferència sobre les novetats de la companyia a la World Wide Developers Conference de San Francisco que a partir d'ara la nova versió del navegador d'Internet, Safari 3, que només funcionava en els Macs, funcionarà també des d'ara en el sistema Windows,de Microsoft. Aquesta possibilitat, Apple ja la va introduir en el programa iTunes.

La companyia començarà a oferir a partir d'avui i de forma gratuïta una versió en proves del seu explorador per a Windows XP i Vista, a través de la seva pàgina web.

El nou explorador competirà amb l'Internet Explorer, de Microsoft, líder en el mercat amb un 78% dels usuaris, i el Firefox, de la Fundació Mozilla, el segon amb el 15% del
mercat, segons dades facilitades durant la xerrada pel mateix Jobs.

Durant la conferència, que s'ha celebrat dilluns a la nit hora catalana, Jobs també ha fet una demostració de la versió final del sistema operatiu Leopard, que es posarà al mercat l'octubre que ve i que substituirà l'anterior conegut amb el nom de Tiger, i altres novetats relacionades amb l'iPhone, que sortirà a la venda el pròxim 29 de juny i també incorporarà el navegador Safari.

Jobs també ha anunciat que les empreses independents podran dissenyar aplicacions per l'iPhone, cosa que suposa un canvi de política de la companyia, que fins ara feia totalment al contrari per evitar problemes de seguretat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.