Societat

Comencen les rebaixes d'estiu amb descomptes que poden arribar al 70%

Les botigues catalanes obren avui les persianes a una nova temporada de rebaixes que s'acaba el 31 de juliol

Comencen les rebaixes. La Confederació de Comerç de Catalunya preveu que els preus baixos, amb una promesa de descomptes de fins al 70% de l'import habitual, provoquin un augment de les vendes respecte a l'any passat.

Malgrat tot, atès el context de crisi global, els comerciants catalans ja han avançat que molt probablement la facturació final serà inferior a anys anteriors.

Les grans superfícies també han patit una campanya fluixa pel que fa a les vendes. L'ANGED, l'associació que agrupa 26 companyies de distribució i grans superfícies, assegura que moltes persones han ajornat les compres fins a les rebaixes.

Es preveu que els productes més sol·licitats siguin el tèxtil i el calçat, així com productes més cars, com ara mobles i alguns electrodomèstics, entre els quals els més sol·licitats seran els aparells d'aire condicionat.

Els comerços podran obrir aquest diumenge, 5 de juliol, en el primer festiu de rebaixes. La campanya s'acaba el 31 d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.