Societat

Cancel·len 46 vols amb origen o destí a Barcelona per la vaga de tripulants

Iberia ha informat que no es veuen alterats per aquesta vaga els vols d'Iberia operats per Vueling, Air Nostrum i altres companyies en codi compartit

Un total de 46 vols d'Iberia amb origen o destí Barcelona s'han cancel·lat aquest dimecres per l'aturada que efectuen els tripulants de cabina de passatgers de la companyia, convocada pels sindicats CTA i Sitcpla.

Segons les dades facilitades per la companyia aèria, la totalitat dels vols que afecten l'aeroport del Prat corresponen al pont aeri que uneix Barcelona i Madrid, i d'ells 23 havien de sortir de la capital catalana i els altres 23 tenien la Ciutat Comtal com a destinació.

Iberia ha informat que no es veuen alterats per aquesta vaga els vols d'Iberia operats per Vueling, Air Nostrum i altres companyies en codi compartit, ni els que uneixen la Península amb les illes Canàries i Balears, ni pràcticament cap dels vols de llarga distància d'Iberia.

Fonts d'Iberia han indicat que la companyia està repartint els clients afectats per la vaga en altres vols i oferint la màxima flexibilitat per als canvis als passatgers que tenien previst viatjar ahir i avui, tant si els seus vols estan cancel·lats com si no.

Els reemborsaments i canvis de dates estan permesos fins al 30 de novembre del 2009, amb validesa del nou bitllet, si és el cas, fins al 31 de març del 2010. Els canvis de data estaran subjectes a disponibilitat de places en la mateixa classe i condicions de tarifa del bitllet original, ha precisat Iberia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.