Societat

L'explosió d'un congelador a un pis de Sant Feliu de Llobregat obliga a desallotjar vint veïns

L'explosió d'un electrodomèstic a un pis ha obligat a evacuar aquest dijous 20 veïns d'un edifici de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). La deflagració d'un congelador a la cinquena planta del bloc no ha produït danys personals, segons han explicat fonts municipals. Amb tot, l'explosió ha cremat totalment l'habitacle, on s'acumulaven roba i estris per planxar.

El succés s'ha produït uns minuts abans de les 13.30 hores a una petita habitació del cinquè primera de l'edifici ubicat al número 2 del carrer Santa Creu de la localitat.

Els veïns afectats per l'explosió han pogut retornar a les seves cases una hora després. El Bombers de la Generalitat han enviat sis dotacions fins al lloc del succés. 

De moment es desconeixen les causes de l'explosió de l'electrodomèstic. Arquitectes i tècnics municipals estan examinant l'estructura de l'edifici, que no ha patit danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.