Societat

La maternitat de la Nintendo DS

Fa anys eren els tamagotxis, després els animalons virtuals, i ara la bogeria es desferma amb un nou joc per a la DS on els jugadors podran despertar la seva faceta maternal.

Després de criar amb la portàtil de Nintendo gats, gossos, cavalls i fins i tot dofins, el proper any arribarà Baby Life Simulation, on el que caldrà fer és tenir cura d’un nadó.

L’empresa Nobilis Ibérica és la responsable d’aquest nou simulador que de ben segur intenta captar el públic infantil femení, com és el cas de la col·lecció de jocs Imagina ser, en què el jugador pot triar diverses professions amb les quals interactuar. De fet, dins d’aquesta col·lecció ja figura el joc Imagina ser mamà.

El joc de simulació arribarà el juny de l'any vinent i se sumarà a la llarga llista de simuladors que ja introdueix la DS, que a poc a poc va perfilant un públic fidel en aquest àmbit. Això sí, encara cal descobrir que oferirà el nou joc, per això caldrà esperar menys de 9 mesos per descobrir-ho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.