Societat

Detenen quatre joves per set atracaments a la zona d'oci de Castelldefels

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 14 d'octubre quatre joves que presumptament van cometre set atracaments a la zona d'oci de Castelldefels Platja aquest estiu intimidant les víctimes amb navalles, bastons i pedres. A més, també els imputen diverses faltes de lesions, ja que en alguns casos agredien les víctimes a cops fins a aconseguir el que volien.

Segons han informat aquest dilluns els Mossos d'Esquadra, els detinguts actuaven en grup els caps de setmana. Després de passar la nit a les discoteques i bars de la zona, robaven a les persones que es trobaven pel camí. Les víctimes eren joves d'entre 16 i 19 anys que sempre estaven en inferioritat numèrica. Principalment, els robaven diners en metàl·lic, reproductors de MP3s, telèfons mòbils i agendes electròniques.

Els investigadors van observar que existien similituds entre aquests robatoris i els comesos al juliol a Viladecans per quatre joves que finalment van ser detinguts. Aquesta pista i les descripcions facilitades per les víctimes van permetre identificar els presumptes autors dels fets: Houssan T., algerià de 18 anys; Ahmed T., marroquí de 18; Omar L., marroquí de 18, i Mohamed A., espanyol de 19, que ja havien estat detinguts al juliol pels fets de Viladecans.

El quatre joves van ser arrestats als seus domicilis, instituts i llocs de treball i van quedar en llibertat amb càrrecs després de comparèixer al jutjat de Gavà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona torna a recordar la revolta d’Stonewall amb una nova placa

girona
Societat

Inauguren un faristol a la Rambla en record de la primera manifestació LGTBI de l’Estat

Barcelona
Societat

Homenatge a una persona sense llar morta fa poc a Badalona

Badalona
administracions

SOM Roses reclama recuperar els plans de millora de la circulació

roses

Nou projecte per posar un vitrall dissenyat per Rafael Masó a l’església

verges
Infraestructures

Demores a l’aeroport del Prat per una línia de tempestes

Barcelona

Celrà recorda l’antifeixista Guillem Agulló amb un parc i una escultura

celrà
Urbanisme

Barcelona aprova un pla urbanístic que situa els nous tanatoris prop dels cementiris

Barcelona
Urbanisme

Barcelona remodelarà els jardins del Doctor Fleming

Barcelona