Societat

Confisquen gairebé 7.900 peces i pilotes falses de futbol a Malgrat de Mar valorats en 388.000 euros

Societat

La Guàrdia Civil ha confiscat en un magatzem comercial de Malgrat de Mar (Maresme) unes 7.900 peces i pilotes falses amb escuts de seleccions i equips de futbol, i valorats en 388.391 euros.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, el cos ha intervingut 2.726 samarretes, 3.502 viseres i 1.648 pilotes. En l'operació ha estat inculpat un veí de Santa Susanna (Maresme).

Els agents ha instruït diligències per un presumpte delicte contra la propietat industrial i intel·lectual, que han estat lliurades al jutjat d'instrucció número 1 d'Arenys de Mar, a la disposició del qual també ha quedat el gènere intervingut.

Durant el primer semestre d'aquest any, la Guàrdia Civil ha fet 136 actuacions a Catalunya per delictes contra la propietat industrial i intel·lectual, en què s'han detingut 109 persones i se n'han imputat 36 més. El valor del gènere intervingut és superior als 14 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.