Societat

Els accessos a BCN registren les retencions habituals en el 1r dia laborable de límit de velocitat a 80 km/h

Trànsit

Els accessos a Barcelona han registrat a primera hora d'avui les retencions habituals en el primer dia laborable després d'entrar en vigor la normativa del govern de limitar a 80 quilòmetres per hora la velocitat a l'àrea de Barcelona per reduir la contaminació, segons han explicat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). No serà fins a l'1 de gener quan es comenci a sancionar els conductors que superin aquesta velocitat.
Aquesta limitació es va començar a aplicar dissabte, tot i que fins a l'1 de gener no se sancionarà els conductors que superin aquesta velocitat i circulin dins dels límits establerts fins ara. Les vies afectades són la C-31 entre Gran Via i Castelldefels; la C-32/B-20, entre el Nus de Llobregat i Cornellà de Llobregat; la C-32, entre el Nus de Llobregat i l'enllaç amb la B-23; la B-23/AP-2, entre la Diagonal i Molins de Rei; l'A-2, entre el Nus de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts; la B-10, entre el Nus de Llobregat i Morrot; la C-16 entre la Ronda de Dalt i el Túnel de Vallvidrera, i la C-58, entre Trinitat i Montcada.

El SCT volia començar a implantar la mesura l'1 de novembre i deixar un període de prova i informació de dos mesos. Tot i això, les greus incidències a Rodalies van provocar un augment de la circulació amb vehicle privat, fet que va obligar Trànsit a ajornar l'aplicació fins que no se solucionessin els problemes ferroviaris.

Ara, quan s'han normalitzat les línies C-2 sud, C-7 i C-10 de Rodalies de Renfe, el SCT ha aplicat, en fase informativa, la nova limitació. Tot i això, el període informatiu només durarà un mes i la nit de Cap d'Any es començarà a multar els que superin els 80 quilòmetres per hora en 12 trams de 16 municipis de la comarca del Barcelonès i el sud i el centre del Baix Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un pregó coral que repassa 40 anys de ràdio, tret de sortida de la Festa Major

SALT
societat

Detinguda una conductora implicada en un accident amb tres morts a Castellfollit del Boix a finals de juny

Castellfollit del Boix

Detingut un bomber voluntari per l’incendi de l’any passat

portbou / colera
tradicions

Exhaurides en 40 minuts les gairebé 4.500 entrades pel Concurs de Castells de Tarragona

TARRAGONA
Medi AMbient

Estudien el nivell de metà que retenen els boscos catalans

Cerdanyola del Vallès
economia

Territori signa el conveni per a la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre la C-14 i l’LV-3025, a Agramunt

Barcelona
medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

Barcelona
societat

Fan retirar una vuitantena de vehicles abandonats als carrers

girona

El Port de Barcelona inicia la licitació per a la construcció de tres molls i la nova terminal de ferris al Moll Adossat

Barcelona