Festes populars i fires

HOSTALRIC (Selva)

II Fira Gastroart

Els fogons del Montseny

La cuina del Montseny serà l'eix de la segona edició de la fira Gastroart, que tornarà a donar protagonisme a la gastronomia, l'artesania i el producte de proximitat tot recuperant l'essència de la fira de Sant Miquel. Entre les activitats paral·leles de la fira destaca la Mostra Gastronòmica, que inclourà degustacions i tastos de la cuina del Montseny, cuines del món i cuina tradicional d'Hostalric, un berenar amb coques i pastissos i una botifarrada popular. A més se celebrarà un concurs de torrades que permetrà als visitants degustar les torrades als bars i restaurants i votar la que considerin més bona.

Gastroart també inclourà demostracions d'oficis artesans, exposició i venda de productes gastronòmics i activitats per als més petits, com ara passejades en poni, un taller de vidre artesanal i un taller de coca artesana, entre altres propostes.

En el decurs de la fira es presentarà el futur Centre d'Interpretació de la Gastronomia i de l'Aliment, el Domus Sent Soví, que entrarà en servei la primavera del 2011.

Del 24 al 26 de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.