Societat

El Tio de la Porra treu els escolars de Bellreguard de classe i comencen les festes

Aquest dimarts, dia 21 de setembre, el Tio de la Porra anuncia a Bellreguard l'inici de la Festa dels Joves. A les 10.30 hores, realitzarà la tradicional eixida per recórrer els diferents centres educatius del municipi convidant als xiquets i xiquetes a seguir-lo.

Per la vesprada continuen les activitats per als joves. A les 16.30 tindran lloc les finals dels Campionats de Play, futbolí i truc. A les 20.30 hores es realitzarà un circuit de batucada, amb el grup Figatells Batukat's, i el concurs de disfresses que recorrerà el poble des de la plaça Bazzano fins el carrer de l'Església. A les 10 de la nit, començarà el sopar per a tots els joves del poble. Aquest tindrà lloc en el carrer l'Església. A les 23.30, l'activitat continuarà al Parc 3 d'Abril amb el IV Festival Bellrock amb les actuacions dels grups S'amorra al Piló i La Raiz. En finalitzar es lliuraran els premis del concurs de disfresses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.